Ungdomskolen - dag 1

Hei!

 

Som dere sikkert ser så har vi fått ny header. Den er laget av oss, hvis noen lurer...  Vi tenker å begynne "for alvor" med bloggingen nå som skolen har begynnt. Så følg med, for nå kommer det til å skje masse mer vi kan skrive om! :)

 

Meen, i dag har vi begynnt på ungdomskolen! (RUSK) Vi skulle møte i Råholthallen. Der hadde vi minnemarkering for Even, som druknet i sommer. R.I.P <3 <3 <3Etter det gikk 9. og 10. til skolen og klassene ble lest opp. Jeg kom med  Linda, Anna, Emma, Ida, Malin, Sol, Irma, Sine, Sara A, Amanda, Eva og 9 gutter. Ble kjempefornøyd, men skulle gjerne kommet med noen flere da. Læreren vår var kjempesnill. Vi fikk bøker og skap og alt det der. Resten av dagen var vi ute og fant på ting. Rett etter skolen syklet jeg, Linda og Amanda rett til barneskolen for å treffe Ane, gamlelæreren vår. Savner 7. klasse veldig... 8. blir nok bra det også, men..

 

fra denne <3.......til denne....


<3

Leirskolen <3 miss it..

 

Forresten så kommer vi i avisa snart, for klassen vår ble tatt bilde av. Kanskje jeg finner bildet til dere senere?!

 

Hva synes du om din 1. skoledag?

Har du starta på ungdomskolen?

 

 -ingvild <3

  
 

2 kommentarer

Linda

16.08.2012 kl.20:21

Det gikk helt fint ;)♥

Var jo med deg som du skrev og sier helt likt .. :)

Glad for den klassen vi kom i !♥

Skal se i avisa etter oss nå jeg ^^♥

ingvildsiri

16.08.2012 kl.21:03

Linda: Jaa <3 Håper han tar det første bildet!!

Skriv en ny kommentar

ingvildsiri

ingvildsiri

13, Eidsvoll

Hei! Vi er to jenter på 13 år. Vi ble kjent i barnehagen når vi var 2 år. Vi lever for håndball og på denne bloggen skriver vi om det meste.... Sleng gjerne igjen en søt kommentar <3

Kategorier

Arkiv

hits