Verdens sterkeste jente

Heipådeg!

 

Vi vil skrive om den sterkeste jenta i verden:

Siri:

Jeg ble kjent med henne i barnehagen da vi var bittesmå. Vi gikk på Dalsliene barnehage på Lille My avdeling sammen. Jeg var mye hos henne allerede da. Vi har vært i Astrid Lindgrens verden sammen og mye, mye mer.  Hun var alltid en jente det var mye liv og glede rundt og fikk deg alltid til å smile og le. Dette er ei jente det er veeeldig lett å like. Hun fant på mye rart og vi har ledd kjeeeeeempemye sammen. 

 

Ingvild:

Jeg ble kjent med henne på babysvømming da jeg var liiten. Før jeg startet i barnehagen var jeg hos henne hver dag og ble passet av moren hennes som var dagmammaen min. >Jeg og Nora liker å si at vi er dagsøstre <3 Jeg har alltid sett opp til henne, for hun er en så klok og herlig jente! Vi gikk i dalsliene barnehage sammen på Lille My avdeling (?). Vi har vært på ferie sammen flere ganger. Hun var den første jeg sov over hos, som liten, av vennene mine. 

Høsten 2011 skjedde det som fikk henne til å bevise hvor sterk og fantastisk hun er. Hun fikk leukemi. Vi husker så godt dagen vi fikk vite det på og at vi gråt hver kveld i over en uke. Vi har virkelig en annbefaling å komme med: LES BLOGGEN HENNES! Den er skrevet av en fantatisk jente som skriver helt ærlig ut om sykdommen sin og om alt annet i livet hennes. Hun skriver også på en utrolig god måte. Vi får tårer i øynene etter hvert ord vi leser. Hun takler dette på en ubeskrivelig god måte som bare hun kan! Stå på!

 

 

 

Bloggen heter : http://norakristiansen99.blogg.no/

Headeren hennes.

Herligste <3

 

 

TRYKK HER!!

 

 

Vi er utrolige glade i deg Nora <3

 

-ingvild & siri <3

  

4 kommentarer

Nora Kristiansen

11.07.2012 kl.18:06

Glad i deg og, Ingvild <3

Sigrid

11.07.2012 kl.18:08

Kjempe fint skrevet Ingvild! <3 Hun er den sterkeste jenta i verden ja!! <33

ingvildsiri

11.07.2012 kl.18:36

<3<3<3 Nora vi bare digger deg <3<3<3

Thea<3

11.07.2012 kl.23:04

Utrolig sterk jente ! <3

Skriv en ny kommentar

ingvildsiri

ingvildsiri

13, Eidsvoll

Hei! Vi er to jenter på 13 år. Vi ble kjent i barnehagen når vi var 2 år. Vi lever for håndball og på denne bloggen skriver vi om det meste.... Sleng gjerne igjen en søt kommentar <3

Kategorier

Arkiv

hits